fbpx

Барби Балерина

Популарната кукла Барби во облека за балерина.
Барби БалеринаБарби Балерина
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Опис Комплетирајте ја вашата колекција со Барби балерина. Куклата е висока 30 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.