fbpx

Со цел поттикнување на ново отворени електронски продавници, Ексквизит организира обука за отворање на е-продавници „Електронска трговија и интернет продажба - чекор по чекор - од отворање на е-продавница, развој и маркетинг до продажба“.

Дата: 08 и 09.06.2017 година (два дена/12 часа)

Време: 12.00 - 18.00 часот

Број на учесници: 10-15 лица

Цена: 5.900 ден без ДДВ.

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА ЗА РАНА РЕГИСТРАЦИЈА до 20.05.2017 година

Цена за еден учесник: 4.900 ден. без ДДВ

и

2+1 понуда – со пријавување на двајца учесници, третиот ќе ја посетува обуката бесплатно

Превземи ја Агендата.

Обуката е со времетраење од 12 часа.

Отворањето е-продавница или ново продажно место на Интернет придонесува кон зголемена продажба, независно дали веќе поседувате продажно место или не. Дознајте ги сите основни и потребни процедури и сите законски барања и прописи за отворање и успешно водење на своја електронска продавница.

Продажба преку интернет

Продажбата преку интернет како нов канал на продажба отвора отвора нови можности за зголемување на вашите приходи:

- Анализа и истражување на интернет пазарот во Македонија

- Вовед во законските процеси и процедури

- Реализирање на идејата за е-продавница

- Запознајте се со психологијата на Интернет продажбата (дизајн на веб страната, стил на пишување, позиционирање на производи)

- Интернет маркетинг и социјални медиуми (бесплатни алатки и платен маркетинг)

- Конверзија на посетителите во купувачи

Независно дали веќе поседувате продажно место или пак сакате да ги пласирате вашите производи единствено за интернет продажба, оваа обука ќе ви помогне успешно да се позиционирате на интернет пазарот и да ги стекнете основите вештини за управување со е-продавницата.

За кого е наменета оваа обука?

- Сопственици и менаџери на фирми кои се занимаваат со продажба и имаат желба да ја подобрат преку нов канал за продажба

- Директори на продажба и маркетинг

- Млади претприемачи кои сакаат да започнат свој е-бизнис

- Ентузијасти кои имаат потреба да научат повеќе за електронската трговија

Листа на досегашни учесници на обуката: Аполо доо Скопје, Дексико доо Скопје, Т-Мобиле, Т-Хоме, Хотел Дрим, БСЦ Естек, Акрон, Велоспринт, Неоком, Тедико, Славеј, Макинженеринг, Конрад електрик, Жито Маркети, Ватростална, Еуро-фарм, Шпаркасе банка, Адинг, Пандев доо, Сковин, Камник, Капитал медиа груп, Саравита, Горење, Теа Модерна, Леснина Ми, КИБС, Фокус, Геопром, Искрател, Папироти Груп, Леом-Ком, Мацедониан Продуктс, Еуроданвест, Еуронетком, Корк, Бебофит, Славјански Универзитет, Рекордс Трејд, Биба Шус, Агенс, Киберг, Октагон Прима, Ефектива, Тримакс, Фејдом, Каран Интернационал, Технокооп, Сумнал, Балон Арт, Македонски Рубин, Солопром, Ватростална, Национален Ромски Центар, Пчела доо, Неоком, Прва Детска Амбасада во Светот Меѓаши, Мила Текстил, Зонатекс дооел, Fancy.mk, Libido.com.mk, Синегра Moss.mk, Ларс Трејд, Хотел Амбасадор, Imperia Furs, Евора Комерц.

Доколку сте заинтересирани да ја посетувате обуката, обратете се на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. и контакт телефони 02 6153 968, 078 442 153, 078 442 052.