fbpx

Машинки за шишање и бричење

Со литиум-јонска батерија на полнење.

Батериска машинка за шишање Iskra RFC-1306 (Blue)
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден

За непречено и ефикасно отстранување на влакната од носот и ...

Мини тример Grundig MT-3910
Цена:
Цена без ДДВ: 899,00 ден
Цена: 899,00 ден

Со сечиво со висок квалитет и острина за безболно ...

Мини тример Iskra MR-700
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден