fbpx

Intex душек 67х1,8х17см

Идеални за домашна и надворешна употреба

Intex душек 67х1,8х17смIntex душек 67х1,8х17см
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Опис Тоа е удобен, лесен, удобен и цврст кревет кој е погоден за кампување и употреба дома.

За кампување или резервен кревет дома.

За сите сезони.

ПРОИЗВОДОТ НЕ Е НАМЕНЕТ ЗА УПОТРЕБА ВО ВОДА. КОРИСТЕТЕ ДАЛЕКУ ОД ТОПЛИНА И ОГАН.

Коментари

Нема коментари за овој производ.