Душеци

За уживање во летните задоволства.

Intex____________4faa7d63df795.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Шарен душек за водени лудории.

Шарен душек Bestway
Цена:
Цена без ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Бидете единствени во бојата на раскошот!

Златен душек Bestway
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

За уживање во летните задоволства.

Intex____________4fabb6133b328.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден

Душек за на вода во форма на голем сладолед.

58751-1
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Душек фотелја на надувување од брендот Bestway.

Душек фотелја Bestway
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Душек на надувување со 18 дупки.

Душек Bestway
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Душек за на вода во форма на киви.

58764
Цена:
Цена без ДДВ: 760,00 ден
Цена: 760,00 ден

Душек за на вода во форма на портокал.

58763
Цена:
Цена без ДДВ: 760,00 ден
Цена: 760,00 ден

Практичен душек со повеќе намени. Неопходен при патување ...

Детски душек
Цена:
Цена без ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден

Душек во форма на милкшејк од јагода.

Душек милкшејк
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Практичен душек со повеќе намени. Неопходен при патување ...

Intex душек за кампување
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Дизајнирана за оние кои уживаат во релаксација.

Intex фотелја
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Шарен душек на надувување.

Душек Candy
Цена:
Цена без ДДВ: 1.000,00 ден
Цена: 1.000,00 ден

Душек во форма на сладолед.

Душек сладолед
Цена:
Цена без ДДВ: 1.000,00 ден
Цена: 1.000,00 ден

Забавата на вода може да почне со душекот за на вода во ...

Душек пица
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Голем и удобен душек на надувување за двајца, погоден за ...

Intex душек за кампување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Голем и удобен душек на надувување за двајца, погоден за ...

Intex душек за кампување 68759
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Страница 1 од 2