Rohnson R 840 столен вентилатор

Вентилатор со максимална моќност 30W.
Rohnson R 840 столен вентилаторRohnson R 840 столен вентилатор
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден
Rohnson R 840 столен вентилатор
Rohnson R 840 столен вентилатор
Опис Карактеристики на производот:

2 нивоа на моќност

Дијаметар 20 см

Максимална моќност 30 W

Тивко работење

Тежина 1,1 kg

Димензии: 270 х 360 х 205 (Ш х В х Д)

Коментари

Нема коментари за овој производ.