fbpx

Тримери и пили

Батериски тример/ножица за жива ограда.

Iskra N0E-11ET-3.6-B Батериски тример / ножица за жива ограда
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Батериски тример/ножици за жива ограда со рачка.

Iskra N0E-11ET-3.6 Батериски тример / ножица за жива ограда со рачка
Цена:
Цена без ДДВ: 3.390,00 ден
Цена: 3.390,00 ден

Батериски тример за трева, со сечење на конец.

Iskra H0E 5ET 230 Батериски тример за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 4.990,00 ден
Цена: 4.990,00 ден

Електрична моторна пила со 2200 W моќност.

Iskra SF7J112 4 Електрична пила
Цена:
Цена без ДДВ: 5.990,00 ден
Цена: 5.990,00 ден

Бензиска моторна пила.

Iskra PN-2500-2A Бензиска моторна пила
Цена:
Цена без ДДВ: 6.999,00 ден
Цена: 6.999,00 ден

Батериска пила за сечење гранки.

Iskra M0L 3ET 150 Батериска пила за гранки
Цена:
Цена без ДДВ: 7.899,00 ден
Цена: 7.899,00 ден

Бензиска ножица/тример за жива ограда.

Iskra XY HT260B Бензиска ножица/тример за жива ограда
Цена:
Цена без ДДВ: 7.990,00 ден
Цена: 7.990,00 ден

Моќна и компактна моторна пила, со 16" (406 mm) меч.

Iskra PN4600-6 16
Цена:
Цена без ДДВ: 8.499,00 ден
Цена: 8.499,00 ден

Бензиска моторна пила.

Iskra PN-5200-6 Бензиска моторна пила
Цена:
Цена без ДДВ: 8.590,00 ден
Цена: 8.590,00 ден

Комбинација од два режими на работа, која ќе им овозможи ...

Iskra XY BC415 Бензиска моторна коса / тример за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 8.999,00 ден
Цена: 8.999,00 ден

Бензиска моторна пила 20''.

Iskra PN-5800-4 Бензиска моторна пила
Цена:
Цена без ДДВ: 9.990,00 ден
Цена: 9.990,00 ден

Мултифункционален тример.

Iskra ТU-МТ430 повеќенаменски тример
Цена:
Цена без ДДВ: 13.999,00 ден
Цена: 13.999,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди