Известување за испораките за 8ми Март

Со цел навремена и сигурна достава на вашите осмомартовски нарачки за испорака во Скопје, ве молиме вашите нарачки испратете ни ги најдоцна до 04 март (четврток).

За испораки на цветни аранжмани за градовите низ Македонија препорачуваме испораката да биде на 05 март (петок). Испораки низ Македонија не се вршат за време на викенд и за сите останати подароци освен цветни аранжмани возможна е испорака на 8 март. Овие нарачки ги очекуваме најдоцна до 03 март (среда).

Останатите нарачки кои ќе ги добиеме по овие термини ќе се доставуваат на 10 и 11 март.

Најнови производи

Елегантно и женствено ланче со впечатливи Swarovski ...

Ланче Long drop pearl
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Уникатно ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.

Ланче Key of Love
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Нежно и женствено ланче со Swarovski Elements кристали.

Ланче Lock your heart
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден