Автоседиште Kalisto Fix

Наменет е за деца од 9 месеци до 6 години (9 до 25 кг)
Автоседиште Kalisto FixАвтоседиште Kalisto Fix
Цена:
Цена без ДДВ: 9.990,00 ден
Цена: 9.990,00 ден
Автоседиште Kalisto Fix
Автоседиште Kalisto Fix
Опис Седиштето за автомобили во Калисто е комбинација на оптимална безбедност и модерен изглед. Се одликува со системот за фиксирање Isofix и SPS системот за странична заштита. Наменет е за деца од 9 месеци до 6 години (9 до 25 кг), седишта за автомобили од Група I, II, тестирани според ECE стандард R44 / 04,

- дополнителна заштита во случај на сообраќајна незгода,

- потпирачот за грб може да се прилагоди на пет позиции,

- трето прицврстување - за обезбедување на седиштето,

- Изофикс систем за прицврстување,

- облогата е одвојлива и може да се пере,

- дополнителна странична заштита на SPS

Коментари

Нема коментари за овој производ.