Автоседиште Kalisto Fix

Седиштето на автомобилот е комбинација на безбедност и модерен изглед.
Автоседиште Kalisto FixАвтоседиште Kalisto Fix
Цена:
Цена без ДДВ: 9.990,00 ден
Цена: 9.990,00 ден
Автоседиште Kalisto Fix
Автоседиште Kalisto Fix
Автоседиште Kalisto Fix
Опис Седиштето на автомобилот е комбинација на безбедност и модерен изглед.

Опремени со SPS систем на странична заштита.

Групи I, II (9 до 25 кг), тестирани според ECE R44 / 04 стандарди, погодни за деца од 9 месеци до 6 години (9 до 25 кг),

Лесно прилагодување на наклонот на пет различни позиции, Систем за заклучување со пет точки,

SPS дополнителна заштита во случај на сообраќајна незгода,

Удобна подлога со меурчиња во пределот за седење.

Коментари

Нема коментари за овој производ.