Freeon автоседиште Kalisto Premium

Автоседиште Kalisto Premium наменето за деца од 9 до 25кг.
Freeon автоседиште Kalisto PremiumFreeon автоседиште Kalisto Premium
Цена:
Цена без ДДВ: 7.290,00 ден
Цена: 7.290,00 ден
Freeon автоседиште Kalisto Premium
Freeon автоседиште Kalisto Premium
Опис Автоседиште Kalisto Premium наменето за деца од 9 до 25кг. Комбинација на безбедност и модерен изглед. Опремено со SPS системот за странична заштита.

Карактеристики:

Група I, II (од 9 до 25 кг, односно од 6 месеци до 6 месеци)

Тестирани по стандардот ECE R44/04

Едноставно прилагодување на грбниот потпирач во 5 различни позиции

Безбедносен систем во 5 точки

SPS дополнителна странична заштита

Удобна навлака на делот за седење

Коментари

Нема коментари за овој производ.