fbpx

Балони

Голем балон со омилената Маша.

Маша
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Балон со порака Mr&Mrs за честитање брак на младоженците.

Балон Mr&Mrs
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Голем балон панда.

Панда
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Голем балон со омилената Пепа прасе.

Пепа прасе
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Голем балон со принцеза.

Принцеза
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Голем балон со омилениот Спајдермен.

Спајдермен
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Голем балон со омилениот Trolls.

Trolls
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Голем балон со омилениот Unicorn.

Еднорог
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Голем балон со принцези.

Принцези
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Голем балон Зоо забава.

Зоо забава
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Голем балон Балерина.

Балон Балерина
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Одличен роденденски подарок.

Балон Буба Мара
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Голем балон со омилениот Lightning McQueen.

Балон Lightning McQueen
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Голем балон со Пчеличката Маја.

Балон Пчеличката Маја
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Балон за честитање на матурирање или дипломирање.

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Балон за честитање на матурирање или дипломирање.

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Балон за честитање на матурирање или дипломирање.

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Страница 6 од 6