fbpx

Балон Среќен роденден

Приредете им одлично роденденско изненадување на вашите најмили.
Балон Среќен роденденБалон Среќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Опис Приредете им одлично роденденско изненадување на вашите најмили, подарувајќи им прекрасен хелиумски балон.

Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.