Балон Те сакам

Бидете поинакви од другите и изразете ја вашата љубов подарувајќи прекрасен црвен хелиумски балон.
Балон Те сакамБалон Те сакам
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис

Бидете поинакви од другите и изразете ја вашата љубов подарувајќи прекрасен црвен хелиумски балон во форма на срце.

Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерацветен аранжман или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.