fbpx

LOL Diva

Голем балон со омилената LOL кукличка.
LOL DivaLOL Diva
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден
Опис Одлично изненадување за вашите најмили.

Хелиумски балон со димензија 60 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерацветен аранжман или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.