fbpx

Заштита за одело 60 х 90 см

Заштита за одело 60 х 90 см. Одлична заштита за зимски или летни одела или пак придружник за патување.
_________________5194afd27499c.jpg_________________5194afd27499c.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 150,00 ден
Цена: 150,00 ден
Опис

Заштита за одело 60 х 90 см. Одлична заштита за зимски или летни одела или пак придружник за патување.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.