Тави

Керамичка тава за палачинки со дијаметар 26 см.

art-cuisine-11-inch-ceramic-aluminum-crepe-frypan-02b33c98-2f6f-4930-bfa0-196e543fa0e3_600
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден

Тава за сосови Перла ф-16.

corallo_301.slika
Цена:
Цена без ДДВ: 629,00 ден
Цена: 629,00 ден

Тавче округло Перла.

perla-1120
Цена:
Цена без ДДВ: 649,00 ден
Цена: 649,00 ден

Керамичка тава за пржење.

perla-11005
Цена:
Цена без ДДВ: 679,00 ден
Цена: 679,00 ден

Керамичка тава за пржење со дијаметар 22 см.

perla-11006
Цена:
Цена без ДДВ: 729,00 ден
Цена: 729,00 ден

Тавче округло Перла.

perla-11207
Цена:
Цена без ДДВ: 739,00 ден
Цена: 739,00 ден

Керамичка тава за пржење со дијаметар 24 см.

perla-110084
Цена:
Цена без ДДВ: 839,00 ден
Цена: 839,00 ден

Керамичка тава со дијаметар 26 см.

perla-11007
Цена:
Цена без ДДВ: 899,00 ден
Цена: 899,00 ден

Керамичко тенџере Перла ф-20.

perla-1140.slika
Цена:
Цена без ДДВ: 969,00 ден
Цена: 969,00 ден

Керамичка тава со дијаметар 28 см.

perla-110073
Цена:
Цена без ДДВ: 989,00 ден
Цена: 989,00 ден

Керамичка тава со дијаметар 30 см.

perla-110087
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Керамичко тенџере Перла ф-22.

perla-1140.slika6
Цена:
Цена без ДДВ: 1.049,00 ден
Цена: 1.049,00 ден

Тава за костени со клешти.

Тава за костени
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден