fbpx

Сетови за готвење

Сет со 3 садови за печење од брендот Luminarc.

Сет садови за печење 1/3 Luminarc
Цена:
Цена без ДДВ: 1.899,00 ден
Цена: 1.899,00 ден

Може да готвите на секаква рингла, но и во рерна.

Грил тава со мермерно нелепливо покритие
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Сет од 3 тави Blaumann-Diamond Collection.

Сет тави 1/3 Blaumann
Цена:
Цена без ДДВ: 2.799,00 ден
Цена: 2.799,00 ден

Сет од 3 тави Blaumann-Diamond Collection.

Сет тави 1/3 Blaumann
Цена:
Цена без ДДВ: 2.799,00 ден
Цена: 2.799,00 ден

Сет со тенџере и тава, Gourmet Line.

Сет за готвење Blaumann 1/2
Цена:
Цена без ДДВ: 2.999,00 ден
Цена: 2.999,00 ден

Сет со две тенџериња и тава, Gourmet Line.

Сет за готвење Blaumann 1/3
Цена:
Цена без ДДВ: 3.999,00 ден
Цена: 3.999,00 ден

Квалитетен сет со тенџере и тава со трослојна заштита.

Сет за готвење 2/1 Berlinger Haus
Цена:
Цена без ДДВ: 4.300,00 ден
Цена: 4.300,00 ден

Голем сет од осум дела, Gourmet Line.

Сет за готвење 1/8 Blaumann
Цена:
Цена без ДДВ: 4.999,00 ден
Цена: 4.999,00 ден