Калапи за печење

Три димензии на калапчиња во пакување со облик на ноџе, за ...

Калапи за постапалки
Цена:
Цена без ДДВ: 200,00 ден
Цена: 200,00 ден

Калап за печење со дијаметар 24 см.

Калап за колач
Цена:
Цена без ДДВ: 499,00 ден
Цена: 499,00 ден

Калап за печење со дијаметар 28 см.

Калап за колач
Цена:
Цена без ДДВ: 519,00 ден
Цена: 519,00 ден

Калап за колач со димензии 23х11 см.

Калап за колач
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Калап за колач со димензии 23х11 см.

Калап за колач
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Калап за мафини со силиконски рачки.

Калап за мафини
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Силиконски калап за колач со дијаметар 26 см.

kalap9
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Силиконски калап во форма на срце.

Калап за колач
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Силиконски калап за колач со должина 28 см.

Калап за колач
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден