Додатоци за вино

Сет за вино во украсно пакување.

Сет за вино
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден

Совршен подарок за секој љубител на виното.

Сет за вино
Цена:
Цена без ДДВ: 899,00 ден
Цена: 899,00 ден

Сет за вино во украсна дрвена кутија.

Сет за вино
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден

Сет за вино кој вклучува дрвена кутија за шише и додатоци.

Дрвен сет за вино и додатоци
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден

Декоративен и практичен ладилник за вино.

Ладилник за вино Zeller
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден

Практична сталажа за вино која се монтира на ѕид.

Сталажа за вино Zeller
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден

Украсна сталажа за пет шишиња вино.

Сталажа за вино Zeller
Цена:
Цена без ДДВ: 1.899,00 ден
Цена: 1.899,00 ден

Сталажа за вино за 14 шишиња.

Сталажа за вино Zeller
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Украсна сталажа за вино, изработена од бамбусово дрво.

Сталажа за вино Zeller
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден