fbpx

Чинии за торти и колачи

Декоративен камен за сервирање.

1643370292kamen-za-serviranje-eh-210000080-30-cm-1-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Патисериа за ситни колачи.

1637749507patiseria-pasabahche-96815-26x12cm-1-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Елегантна стаклена чинија, спакувана во декоративна ...

Чинија за послужување Климт
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден

Декоративна чинија на два спрата за послужување колачи.

Чинија на два спрата
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Декоративна чинија на два спрата за послужување колачи.

Чинија на два спрата
Цена:
Цена без ДДВ: 1.390,00 ден
Цена: 1.390,00 ден

Чинија од бамбус, на два спрата за послужување.

1643370029stalak-za-serviranje-eh-170484110-bambus-1-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Стаклена чинија за послужување на торти и колачи.

1643371577staklena-podloga-za-serviranje-eh-170423350-30cm-1-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Метална чинија за торта.

1635855176metalno-postolje-za-torta-eh-a12210000-33cm-1-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Сет од 6 елегантни стаклени тацни, спакувани во декоративна ...

Сет за послужување Климт
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди