fbpx

Чаши

Рачно цртана чаша, спакувана во украсно пакување.

Рачно нацртана чаша
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Рачно цртана чаша, спакувана во украсно пакување.

Рачно нацртана чаша
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Рачно цртана чаша, спакувана во украсно пакување.

Рачно нацртана чаша
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Рачно цртана чаша, спакувана во украсно пакување.

Рачно нацртана чаша
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Рачно цртана чаша, спакувана во украсно пакување.

Рачно нацртана чаша
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Рачно цртана чаша, спакувана во украсно пакување.

Рачно нацртана чаша
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Рачно цртана чаша, спакувана во украсно пакување.

Рачно нацртана чаша
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Комплет од 6 чаши за ракија.

Чаши за ракија
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Комплет од 6 чаши за шампањ.

Чаши за шампањ
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден

Рачно цртана чаша за џин, спакувана во украсна кутија.

Чаша за џин
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Рачно цртана чаша за џин, спакувана во украсна кутија.

Чаша за џин
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Рачно цртана чаша за џин, спакувана во украсна кутија.

Чаша за џин
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Рачно цртана чаша за џин, спакувана во украсна кутија.

Чаша за џин
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Комплет од 6 чаши за шампањ.

Чаши за шампањ
Цена:
Цена без ДДВ: 1.399,00 ден
Цена: 1.399,00 ден

Сет од четири чаши за Аперол.

Чаши за Аперол
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

Комплет од 6 чаши за ракија.

Чаши за ракија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

Комплет од 6 чаши за мартини.

Чаши за мартини
Цена:
Цена без ДДВ: 1.899,00 ден
Цена: 1.899,00 ден

Комплет од 6 чаши за пиво.

Чаши за пиво
Цена:
Цена без ДДВ: 2.199,00 ден
Цена: 2.199,00 ден
Страница 1 од 2