Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал

Пакување со четири кертриџи за филтрирање вода.
Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокалLaica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден
Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал
Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал
Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал
Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал
Опис Bi-fluxTM Laica: напредна технологија и софистицирани материјали за да обезбеди максимална безбедност и гарантиран квалитет.

Користена со Laica бокалот филтерот Bi-flux ја филтрира водата за пиење преку подобрување на вкусот на водата и намалување на некои несакани супстанции што се присутни во водата.

Филтерот Laica е наменет за 150-200 литри вода филтрирани во текот на период од 1-2 месеци, потоа филтерот мора да се замени.

5 фази на филтрација

Пре-филтрација - отстранува поголеми честички во водата

Ионска смеса - ги отстранува субстанците како тешки метали (олово, бакар, цинк, железо, и сл.)

Активен карбон - ги отстранува пестицидите и хлорот со активна реакција

Ситен филтер - спречува испуштање на додатни честички

Пост-филтер - за финална филтрација

Го подобрува квалитетот на водата, и ја прочистува од СИТЕ честички.

Рок на траење - неограничен

Рок на употреба - 2 месеци, или 150 - 200 lit. вода

Коментари

Нема коментари за овој производ.