Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)

Пакување со два кертриџи за филтрирање вода.
Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
Цена:
Цена без ДДВ: 800,00 ден
Цена: 800,00 ден
Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
Опис 5 фази на филтрација

Пре-филтрација - отстранува поголеми честички во водата

Ионска смеса - ги отстранува субстанците како тешки метали (олово, бакар, цинк, железо, и сл.)

Активен карбон - ги отстранува пестицидите и хлорот со активна реакција

Ситен филтер - спречува испуштање на додатни честички

Пост-филтер - за финална филтрација

Го подобрува квалитетот на водата, и ја прочистува од СИТЕ честички.

Рок на траење - неограничен

Рок на употреба - 2 месеци, или 150 - 200 lit. вода

Коментари

Нема коментари за овој производ.