Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал

Пакување со еден кертриџ за филтрирање вода.
Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокалLaica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
Цена:
Цена без ДДВ: 399,00 ден
Цена: 399,00 ден
Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
Опис 5 фази на филтрација

Пре-филтрација - отстранува поголеми честички во водата

Ионска смеса - ги отстранува субстанците како тешки метали (олово, бакар, цинк, железо, и сл.)

Активен карбон - ги отстранува пестицидите и хлорот со активна реакција

Ситен филтер - спречува испуштање на додатни честички

Пост-филтер - за финална филтрација

Го подобрува квалитетот на водата, и ја прочистува од СИТЕ честички.

Рок на траење - неограничен

Рок на употреба - 2 месеци, или 150 - 200 lit. вода

Коментари

Нема коментари за овој производ.