Bovin Alexandar 0.75 l

Александар е супериорно суво црвено вино од Бовин.
Bovin Alexandar 0.75 lBovin Alexandar 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден
Опис Тоа претставува комерцијална мешавина од Мерло, Каберне Совињон и Вранец. Неговата боја е интензивно виолетова. Мирисот е полн со црвени и зрнести овошја со прекрасна комплексна арома и богат и полн вкус. Неговите хербални овошни тонови го прават ова вино незаборавно.

Александар е најдобро да се сервира на 12-14ºC со говедско, печено свинско месо, телешко месо, јагнешко месо и месо на скара.

Коментари

Нема коментари за овој производ.