За мојата принцеза

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе ги изненадите вашата најсакана личност.
За мојата принцезаЗа мојата принцеза
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден
За мојата принцеза
За мојата принцеза
За мојата принцеза
Опис Корпата содржи вино бонбониера Ferrero Raffaello, украсна кутија срце со чоколадни пралини во форма на срце, плишано мече, бонбониера со персонализирани пораки и балон со порака.

Пораките на чоколадите ги печатиме според вашите желби. Во делот Забелешка од клиентот, на крајот од нарачката може да оставите податоци за пораките кои треба да се испечатат.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.