fbpx

Обетки Flowers

Женствени и елегантни обетки со Swarovski Elements кристали.
Обетки FlowersОбетки Flowers
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден
Опис Материјал: Родиран челик

НИНА БОХ ги поседува сите ЕУ сигурносни стандарди и е беспрекорно безбеден за користење.

НИНА БОХ е француски дизајниран накит изработен со SWAROVSKI кристали.

Производите доаѓаат спакувани во луксузни кутии брендирани на НИНА БОХ и секако сертификати за автентичноста на SWAROVSKI кристалите, затоа ги прават перфектно добри за изненадување и подарок на саканите и блиски личности.

Коментари

Нема коментари за овој производ.