fbpx

Lindor Lindt Swiss Luxury Selection-145 г.

Совршено чоколадно задоволство со неодоливо полнење.
Lindor Lindt Swiss Luxury Selection-145 г.Lindor Lindt Swiss Luxury Selection-145 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден
Опис Тежина: 145 гр.

Произведено во Швајцарија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.