fbpx

Виски Red 40% Vol JOHNNIE WALKER 0.7л

Виски Red 40% Vol JOHNNIE WALKER 0.7л
Виски Red 40% Vol JOHNNIE WALKER 0.7лВиски Red 40% Vol JOHNNIE WALKER 0.7л
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Опис Нето: 1л.

Алкохол: 40% Вол.

Земја на потекло: Велика Британија.

Производител: Диагео.

Коментари

Нема коментари за овој производ.