fbpx

Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење

Значаен прирачник со 500 страници.
Готвењето како наука и уметноста на убавото јадењеГотвењето како наука и уметноста на убавото јадење
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден
Опис Првпат објавена во 1891 година, Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење на Пелегрино Артузи денес се смета за најзначајната италијанска книга за готвење од модерното време. Во годините пред смртта на Артузи, до 1910 година, оваа книга била препечатена тринаесет пати, па така бројот на рецепти пораснал од 475 на 790. Денес, ова значајно дело продолжува одново и одново да се објавува, но и да се преведува на повеќе јазици како холандски, шпански, англиски, француски итн.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување за Првомајските испораки

Испораки нема да се вршат на 01, 02, 03 и 04 мај.

Нарачките ќе се доставуваат од 5 мај (понеделник) за Скопје, 06 мај (вторник) за градовите низ Македонија.

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153