fbpx

Чаша за вино Happy Birthday

Стаклена чаша со високо квалитетен гравиран натпис „Happy Birthday Gorgeous“.
Чаша за вино Happy Birthday
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден
Опис Стаклена чаша за вино од познатиот бренд Leonardo.

Чашата е спакувана во пригодна кутија за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.