fbpx

Бонбониера Хармонија - 120 г.

Оние кои се во нашето срце ги заслужуваат само највкусните десерти.
Бонбониера Хармонија
Цена:
Цена без ДДВ: 480,00 ден
Цена: 480,00 ден
Бонбониера Хармонија
Бонбониера Хармонија
Бонбониера Хармонија
Опис Мешавина од чоколадни десерти.

Тежина: 120 гр.

Производител: Европа

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.