fbpx

Детско базенче со 50 топчиња

Базенче на надувување со три прстени во светли бои со 50 топчиња.
Детско базенче со 50 топчињаДетско базенче со 50 топчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден
Опис Надуена големина приближно: 86 cm x 25 cm

Одлично за активно играње во затворен простор за време на студени или влажни денови.

Имајте предвид дека Intex не обезбедува пумпа за надувување со оваа ставка, но може да се купи одделно доколку е потребно.

Се препорачува за деца на возраст од 1 до 3 години.

Димензии: 95 cm x 75 cm x 107 cm

Коментари

Нема коментари за овој производ.