fbpx

Персонализирани подароци

Корпа со вина и чоколади со испечатени пораки.

Љубовна здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Покажете ја вашата благодарност испраќајќи Merci бонбониера ...

Ти благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе ги изненадите вашата ...

Од мене за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Уживај во денот
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Корпа со персонализирани пораки, букет гриоти и Ferrero ...

Вљубена симфонија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваши пораки за поуспешен ...

Ти ја испраќам целата љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Корпа со персонализирани чоколади, букет гриоти и зимски ...

Целосна љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден
Страница 2 од 2