fbpx

Козметички сетови

Подарете му на вашето тело љубов оти тоа го заслужува ...

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Дизајниран за да се разгалите себеси или за моментите ...

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Сет за капење во дрвена кутија IDC INSTITUTE.

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден

Миризлив, златен сет.

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Сет сол за капење IDC INSTITUTE

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Миризлив сет во златна бонбона IDC INSTITUTE

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден

Сет за капење во метална кутија IDC INSTITUTE.

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Миризлив сет спакуван во порцелански сад.

Сет за раце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден

Миризлив сет во златен сад, IDC INSTITUTE

Сет за раце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден

Сет за капење во метален сад IDC INSTITUTE

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Сет за капење во розова кутија IDC INSTITUTE

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Миризлив сет во златна када, IDC INSTITUTE

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Козметички сет во украсно пакување.

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Сет за капење во метално бокалче IDC INSTITUTE.

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден

Практична козметичка ташна со козметика за релаксација и ...

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Сет за капење во дрвена кутија IDC INSTITUTE.

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Козметички сет за нега на вашето тело со прекрасен цветен ...

Сет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Козметички производи за мажи спакувани во несесер.

Машки сет за нега
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Страница 1 од 4
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.