fbpx

Комплети за кафе и чај

Извонреден подарок за секоја мајка кој долго ќе потсетува ...

Шолја Те сакам мамо
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Елегантна порцеланска шолја со натпис.

Шолја Засекогаш моја ќерка и пријателка
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Фантастичен подарок за семејството и пријателите.

Керамичка шолја во украсно пакување
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Извонреден подарок за секоја мајка кој долго ќе потсетува ...

Шолја Најдобра мајка на светот
Цена:
Цена без ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден

Извонреден подарок за секоја мајка кој долго ќе потсетува ...

Секогаш моја мајка, засекогаш моја пријателка
Цена:
Цена без ДДВ: 800,00 ден
Цена: 800,00 ден

Со слоганот „Те сакам мамо“, ова искрено чувство ќе го ...

Шолја Те сакам мамо
Цена:
Цена без ДДВ: 800,00 ден
Цена: 800,00 ден

Со слоганот „Те сакам мамо“, ова искрено чувство ќе го ...

Комплет шолја со подметач Те сакам мамо
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Кажете и на секоја мајка колку вреди и колку е сакана и ...

Шолја Те сакам мамо
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Шолја со натпис Кралица на мајките спакувана во украсна ...

Шолја Кралица на мајките
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Спакувани во убава декоративна кутија можат да бидат ...

Комплет со две шолји Пеперутки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Комплет со шолја и тацна за чај со цветен дизајн.

Шолја за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Сет од прекрасни шолја за чај или кафе за секојдневно ...

Сет од две шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Прекрасен чајник изработен од фин коскен порцелан од ...

Чајник Сончев залив
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Прекрасен чајник изработен од фин коскен порцелан од ...

Чајник Compton by Morris
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Внесете ја магијата на Дизни со оваа прекрасна порцеланска ...

Шолја за чај Пепелашка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Атрактивен сет од четири шољи, изработени од тенок ...

Комплет со четири шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Атрактивен сет од четири шољи, изработени од тенок ...

Комплет со четири шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Атрактивен сет од четири шољи, изработени од тенок ...

Комплет со четири шолји Арт Деко
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Страница 1 од 2