fbpx

Среќна слава

Корпа со вино, бонбониера и чоколади за честитање на претстојните слави и имендени.
Среќна славаСреќна слава
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Среќна слава
Среќна слава
Опис Вино со предна етикета и картичка со посвета.

Бонбониера со чоколади, на кои се испечатени пораки.

Бонбониера Ferrero Raffaello со свечено пакување.

Освен прикажаните пораки, чоколадите можат да бидат испечатени со ваши пораки.

Претстојни слави и имендени:

14 Ноември - Св. Кузман и Дамјан,

21 Ноември - Св. Архангел Михаил,

04 Декември - Пресвета Богородица,

08 Декември - Св. Климент Охридски,

19 Декември - Св. Никола.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.