Подароци за слава

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Неизмерна среќа
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Витаминско освежување и чоколади спакувани во корпа.

Витаминско освежување
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Луксузна корпа со вино за сите пригоди и за Вашите сакани и ...

Луксузна корпа со вино, Бајадера, Perfetto десерт и апетисани
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со вино и чоколади за сите ...

IMG_4590
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Луксузна корпа со вино за сите пригоди и за Вашите сакани и ...

IMG_4602
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со Leonidas 500 г. и пенливо ...

Врвно уживање
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со вино и чоколади за сите ...

IMG_46362
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Чоколаден аранжман во облик на срце со Merci чоколади и ...

Merci чоколаден аранжман
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден

Голема корпа со Белгиски чоколади, Ferrero Rocher и вино. ...

Елеганција
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Витаминско освежување и чоколади спакувани во корпа.

Витаминска корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Полна корпа со чоколади, апетисани и бонбониера.

Голема деликатесна корпа декорирана со суво овошје, апетисани, чоколадни бонбончиња и голема бонбониера Merci
Цена:
Цена без ДДВ: 3.700,00 ден
Цена: 3.700,00 ден
Страница 2 од 2
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.