Пенливо вино за слава

Пенливо вино со печатена икона и порака за претстојните слави.
Пенливо вино за славаПенливо вино за слава
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Пенливо вино за слава
Пенливо вино за слава
Пенливо вино за слава
Пенливо вино за слава
Пенливо вино за Петковден
Опис Пенливо вино Contri 0.75л., со предна етикета и картичка со посвета.

Претстојни слави и имендени:

14 Ноември - Св. Кузман и Дамјан,

21 Ноември - Св. Архангел Михаил,

04 Декември - Пресвета Богородица,

08 Декември - Св. Климент Охридски,

19 Декември - Св. Никола.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.