fbpx

Пенливо вино и бонбониера за слава

Пенливо вино и бонбониера за претстојните слави.
Пенливо вино и бонбониера за славаПенливо вино и бонбониера за слава
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден
Пенливо вино и бонбониера за слава
Пенливо вино и бонбониера за слава Петковден
Пенливо вино и бонбониера за слава Петковден
Опис Пенливо вино Contri 0.75л., со предна етикета и картичка со посвета.

Бонбониера со чоколади, на кои се испечатени пораки.

Освен прикажаните пораки, чоколадите можат да бидат испечатени со ваши пораки.

Претстојни слави и имендени:

08 Ноември - Митровден

14 Ноември - Св. Кузман и Дамјан,

21 Ноември - Св. Архангел Михаил,

04 Декември - Пресвета Богородица,

08 Декември - Св. Климент Охридски,

19 Декември - Св. Никола.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.