fbpx

Корпа за момче

Мала корпа, украсно декорирана со бебешки производи.
Подарок за новороденче Корпа за момче
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден
Подарок за новороденче Корпа за момче
Подарок за новороденче Корпа за момче
Подарок за новороденче Корпа за момче
Подарок за новороденче Корпа за момче
Подарок за новороденче Корпа за момче
Корпа за момче
Корпа за момче
Опис Корпата содржи 2 боди за момче, бебешки памучни крпчиња, 2 лажички и играчка.

Сите производи се украсени и спакувани во корпа, која дополнително е обвиткана со целофан.

Корпата е соодветен подарок за болница, бидејќи повеќето во повеќето болници е забранета достава на свежо цвеќе. Со корпата можете дополнително да нарачате бонбониера или балон за новороденче.

Вршиме испорака до сите приватни и државни болници низ Македонија.

Коментари

Нема коментари за овој производ.