fbpx

Корпа за девојче

Мала корпа, украсно декорирана со бебешки производи.
Подарок за новороденче Корпа за девојче
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден
Опис Корпата содржи 2 боди за девојче, бебешки памучни крпчиња, 2 лажички и играчка.

Сите производи се украсени и спакувани во корпа, која дополнително е обвиткана со целофан. Корпата е соодветен подарок за болница, бидејќи повеќето во повеќето болници е забранета достава на свежо цвеќе.

Корпата е соодветен подарок за болница, бидејќи повеќето во повеќето болници е забранета достава на свежо цвеќе. Со корпата можете дополнително да нарачате бонбониера или балон за новороденче.

Вршиме испорака до сите приватни и државни болници низ Македонија.

Коментари

Петок, 22 Март 2019
Narachkata beshe nadvor od Skopje i beshe dostavena tochno na pobaraniot den. Kofata so bebeshki prozvodi za devojche e prekrasno spakuvana a vkluchenite proizvodi se isto taka od prekrasen izgled i dobar kvalitet. Velichinata na bebeshkite body-suits se mnogu-upotreblivi i adekvatni za novorodenche. Novata majka beshe presrekna so podarokot.
Suzana Dimitrievska