fbpx

Топло добредојде

Посакајте топло добредојде на приновата на вашите најблиски роднини и пријатели.
Топло добредојде
Цена:
Цена без ДДВ: 2.950,00 ден
Цена: 2.950,00 ден
Топло добредојде
Подарок за новороденче
Топло добредојде
Подарок за новороденче
Подарок за новороденче
Подарок за новороденче
Подарок за новороденче
Топло добредојде
Опис Корпата содржи 3 боди за девојче, сунѓерче за бањање, бебешко ќебенце, гумена играчка, бебешки памучни крпчиња, 2 лажички и 2 пара чорапчиња.

Сите производи се украсени и спакувани во корпа, која дополнително е обвиткана со целофан.

Корпата е соодветен подарок за болница, бидејќи повеќето во повеќето болници е забранета достава на свежо цвеќе.

Со корпата можете дополнително да нарачате бонбониера или балон за новороденче.

Вршиме испорака до сите приватни и државни болници низ Македонија.

Коментари

Петок, 19 Ноември 2021
Zdravo, ke ve zamlam da bide na rozeva, violetova i bela boja!
Blagodaram!
Marija Ratkusinoska