fbpx

Радосница

Зачувајте ги најубавите мигови и настани од првата година од животот на Вашето дете.
Радосница за бебе
Цена:
Цена без ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден
Опис Албумот збогатете го со записи, сеќавања и фотографии и така направете незаборавна книга на спомени.

За Вашето дете тоа ќе биде скапоцен подарок.

Во книгата е вклучено ЦД со приспивни мелодии.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.