fbpx

Реквизити за игра во надворешна средина

Сет со 6 пингвини со висина 21 см и две топки.

Сет за куглање пингвини
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден

Овој сет нуди забава за целото семејство.

Кугларски сет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Со овој сет за куглање, забавата за целото семејство на ...

Сет за куглање
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Неопходен сет за пикник со децата, роденденски забави и ...

Ранец со спортски реквизити
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Спортскиот комплет содржи три различни игри со кои може да ...

Комплет со 3 игри за отворено
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Во сетот градинарска количка добивате гребло, алатка за ...

Градинарски сет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Дворна лулашка во виолетова боја.

Лулашка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Дворна лулашка со сина боја.

Лулашка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Дрвена лулашка со ограда за дополнителна заштита на ...

Дрвена лулашка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.799,00 ден
Цена: 1.799,00 ден

Придружете им се на еднорозите во виножитото во нивните ...

Шатор Unicorn
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Клацкалка во облик на крокодил за 1-3 деца.

Клацкалка крокодил
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Самостоечки кош со висина 126 см.

Сет кош со топка
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Песочен базен, кој се состои од 2 школки.

Песочник
Цена:
Цена без ДДВ: 2.790,00 ден
Цена: 2.790,00 ден

Песочен базен, кој се состои од 2 школки.

Песочник
Цена:
Цена без ДДВ: 2.790,00 ден
Цена: 2.790,00 ден

Може да ја закачита во станот, на балконот или во дворот.

Лулашка гнездо
Цена:
Цена без ДДВ: 2.950,00 ден
Цена: 2.950,00 ден

Тобоган наменет за најмалите.

Тобоган
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

За поголема забава со повеќе другарчиња.

IPlay два шатори со тунел
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Совршен тобоган за најмалите.

Тобоган ХS
Цена:
Цена без ДДВ: 3.400,00 ден
Цена: 3.400,00 ден
Страница 1 од 2