fbpx

Sparkle Girlz Baby Sitter Комплет

Комплет за игра со две кукли.
Sparkle Girlz Baby Sitter КомплетSparkle Girlz Baby Sitter Комплет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Опис Сетот содржи голема и малечка кукла. Додаток за позабавна игра е малото креветче за куклата бебе.

Коментари

Нема коментари за овој производ.