fbpx

Други разновидни играчки

Удобна фотелја за одмор, играње или забава.

Фотеља Коала
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Удобна фотелја за одмор, играње или забава.

Фотеља Зајче
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Забавен тобоган за деца до 8 години.

Тобоган
Цена:
Цена без ДДВ: 6.500,00 ден
Цена: 6.500,00 ден

Трамбoлина со дијаметар од 305 см.

Трамбoлина со заштитна мрежа 305см
Цена:
Цена без ДДВ: 18.000,00 ден
Цена: 18.000,00 ден