fbpx

Детски велосипеди, тротинети, трицикли

Тротинетот Зик Зак со лесни ефекти го промовира движење, ...

Тротинет Zik Zak
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден

Школски ергономски велосипед.

Розев баланс велосипед
Цена:
Цена без ДДВ: 4.300,00 ден
Цена: 4.300,00 ден
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.