GUCCI Rush EDT 75ml

Атрактивен и неодолив препознатлив мирис.
Цена:
Цена без ДДВ: 6.300,00 ден
Цена: 6.300,00 ден
gucci-rush-edt-2_1
gucci-rush-edt-1_1
Опис Gucci го претставува Gucci Rush во 1999 година, наречен по веќе постоечката колекција аксесоари. Мирисот ја одржува самодовербата и женственоста. Наменет за современи жени со карактер. Мирисот е интензивен, импуслсивен и неодолив во исто време.

Композицијата е цветно-слатка.

Мирисни ноти

Горни: Freesia, Gardenia, Peach

Средни: Jasmine, Coriander, Rose

Основни: Patchouli, Vanilla, Vetiver

Земја на потекло: Франција

Марка: Gucci

Тип: Тоалетна вода

Сезона: есен/зима

Мирисна група: Цветни, Слатки

Коментари

Нема коментари за овој производ.